top of page

do 02 nov

|

Purmerend

VERZET IVM STORM! INTBAU NL excursie Landsmeer-Purmerend

EXCURSIE VERZET NAAR DONDERDAG 23 NOVEMBER IVM STORM! Meer info z.s.m. Op donderdag 2 november bezoeken we vanaf 15:00 diverse nieuwbouwprojecten in en bij Purmerend. Werk van o.a. EWP Ingenieurs en TWA Architecten. We sluiten de dag informeel af met een diner en presentaties.

VERZET IVM STORM! INTBAU NL excursie Landsmeer-Purmerend
VERZET IVM STORM! INTBAU NL excursie Landsmeer-Purmerend

Tijd en locatie

02 nov 2023, 15:00 – 21:00

Purmerend, Purmerend, Nederland

Over het evenement

Het is leuk om elkaars werk te bezoeken en elkaar te spreken, maar guess what: ook anderen zijn daar in geïnteresseerd. Kijk eens door een internationale bril naar het Nederlandse werk op https://newtrad.org/  Er hoort een kaart bij, zie The Atlas of New Traditional Architecture - Google My Maps.  De Benelux (waar vind je dat nog?) wordt als geheel besproken. In en nabij Purmerend zijn allerlei interessante projecten opgenomen. Reden om te gaan kijken! Wil je erbij zijn? Klik dan hier om je aan te melden.

Zoals altijd sluiten we de dag op informele wijze af met een diner en een mogelijkheid tot het geven van korte presentaties. Wil je dan iets laten zien? Laat het ons weten in het aanmeldformulier. We hebben deze keer geen mogelijkheid om te projecteren maar wellicht volstaat het laten zien van plaatjes op een laptop of het rond laten gaan van afgedrukt materiaal.

Programma donderdag 2 november:

15:00 Bezoek Plan Luijendijk Zuid, Landsmeer

Verzamelpunt: parkeerplaats aan de Zuiderzeelaan tegenover nr 42. Landsmeer, hoek Kaakberg Landsmeer, achter de Poortgebouwen.

We wandelen door dit plan, toegelicht door Bauke Tuinstra van TWA.

15:40 Vertrek naar Purmerend

16:00 Bezoek centrum Purmerend

Verzamelpunt: Parkeergarage Claxonate, Schoolplein 9, 1441 GV Purmerend

Daar vertrekken we voor een wandeling met 2 medewerkers van EWP ingenieurs.

18:00 Diner en borrel

Met discussie, toelichting, presentaties en mededelingen.

Bij Spijkerman aan de Neckerdijk 1, 1441 GX Purmerend

21:00 Einde programma

We hopen je te kunnen verwelkomen op onze excursie!

Contactgegevens volgen z.s.m. na aanmelding. Deelname aan de excursie is gratis, diner en borrel voor eigen rekening (voor studenten geldt een gereduceerd tarief). Ben je verhinderd en wil je dat graag laten weten? Stuur een berichtje naar redactie@intbaunl.org .

Deel dit evenement

bottom of page